четвер, 7 травня 2020 р.

Виробниче навчання для групи К-26 07.05.2020р. (12)

Тема програми: Приготування холодних страв і закусок.
Тема уроку: Приготування холодних закусок з яєць та сиру.
1. На попередньому уроці ми вивчали тему "Приготування салатів та холодних закусок з м'яма, риби" давайте пригадаємо та вирішемо проблемну ситуацію.
2. З уроків теоретичного навчання ви пам'ятаєте первинну обробку яєць.
3. Пригадайте технологію приготування закусок з яєць та сиру.
4. Все про закуски.
5. Зробіть перерахунок технологічних карток на 7 порцій.
6. Перед початком роботи обов'язково прочитайте техніку безпеки та правила санітарії і гігієни.
7. Приготуйте страви "Закуска гостра з сиру "Рафаело"", "Яйця фаршировані грибами".
8. Під час роботи зробіть поетапні фото приготування страви (відправте в вайбер, інсттаграм, телеграм, фейсбук або на електронну адресу dashatislenko22@gmail.com) запишіть в зошит органолептичний аналіз страви.
9. Виконайте тематичне оцінювання.
Бажаю успіхів під час виконання роботи!

Немає коментарів:

Дописати коментар