середу, 6 травня 2020 р.

Виробниче навчання для групи К-26 06.05.2020р. (11)

Тема програми: Приготування холодних стра і закусок.
Тема уроку: Приготування салатів і холодних закусок з м'яса, риби.
1. На попередньому уроці ми вивчали тему "Приготування салатів з сирих і варених овочів та закусок з овочів і грибів" давайте дамо відповіді на питання.
2. З уроків теоретичного навчання ми пам'ятаємо товарне сусідство продуктів.
3. Пригадайте технологію приготування закусок з м'яса, закусок з риби.
4. Вам прийшов лист скоріше відкийте конверти.
5. Поширюємо свій світогляд.
6. Перед початком роботи обов'язково прочитайте техніку безпеки та правила санітарії і гігієни.
7. Приготуйте страви "Оселедець піб "шубою"","Сатал м'ясний із свіжими огірками".
8. Завдання зробити розрахунок технологічних карток на 1 і 3 порції (1 порція 100 гр.)
9. Під час виконання роботи зробіть поетапні фото приготування страви (відправте в вайбер, інстраграм, телеграм, фейсбук або на електронну адресу dashatislenko22@gmail.com)  запишіть в зошит органолептичний аналіз страв.
10. Гра "Спогад на шість слів".
Бажаю успіхів!



Немає коментарів:

Дописати коментар