вівторок, 5 травня 2020 р.

Виробниче навчання для групи К-26 05.05.2020р. (10)

Тема програми: Приготування холодних страв і закусок
Тема уроку: Інструктаж з техніки безпеки. Приготування салатів з сирих і варених овочів та  закусок з овочів і грибів.
1. На попередньому уроці ми вивчали "Приготування бутербродів" давайте пригадаємо та дамо відповіді на питання.
2. З уроків теоретичного навчання ви пам'ятаєте первинну обробку овочів та організацію роботи холодного цеху.
4. Згадайте технологію приготування салатів та закусок з овочів і грибів.
5. Корисні поради при приготуванні.
6. Перед початком роботи обов'язково прочитайте техніку безпеки та правила санітарії і гігієни.
7. Виконайте вправу
8. Приготувавати страви "Салат український", "Ікра грибка" (На кожен салат зробіть технологічну картку, вихід однієї порціїї 100гр.).
9. Підчас роботи зробити поетапні фото приготування страви (відправити в вайбері, інстаграмі, фейсбук або на електронну адресу dashatislenko22@gmail.com) записати органолептичний аналіз страви в зошит.
Бажаю успіхів під час виконання роботи!



Немає коментарів:

Дописати коментар