четвер, 30 квітня 2020 р.

Виробниче навчання для групи К-26 30.04.2020р. (9)

Тема програми: Приготування холодних страв і закусок
Тема урока: Інструктаж з охорони праці. Приготування бутербродів відкритих, закритих, простих, складних, гарячих, закусочних.
1. Ми розпочинаємо нову тему програми "Приготування холодних страв і закусок"
2. З уроків теоретичного навчання давайте пригадаємо класифікацію бутербродів.
3. Пригадайте технологію приготування та перегляньте відео ролик.
4. Поширюємо свій світогляд.
5. Виконайте вправу.
6. Прочитайте вимоги до основної сировини.
7. Перед початком роботи обовязково прочитайте техніку безпеки та правила санітарії і гігієни.
8. Приготувати бутерброди: відкритий, закритий, закусочний та гарячий (ваша задача дотримуючись  вимоги до основної сировини та технологію приготування бутербродів правильно та грамотно підібрати наповнення для кожного виду бутербродів та зробити технологічну картку до кожної страви окремо на 1 та 3 порції ).
9. Після завершення роботи зробити фото страви (відправити на вайбер, інстаграм, фейсбук, телеграм або на електронну адесу dashatislenko22@gmail.com) зробити органолептичний аналіз страви (записати в зошит).
10. Цікаві факти по сьогоднішній темі.
Бажаю успіхів під час виконання роботи!

Немає коментарів:

Дописати коментар