вівторок, 28 квітня 2020 р.

Виробниче навчання для групи К-26 28.04.2020р. (8)

Тема програми: Приготування страв з м'яса, сільськогосподарської птиці та субпродуктів.
Тема уроку: Приготування страв з субпродуктів та сільськогосподарської птиці.
1. На попередньому уроці ми вивчали тему "Приготування запечених страв з м'яса та січеної маси" давайте її пригадаємо та дамо відповіді на питання.
2. З уроків теоретичного навчання ви пам'ятаєте прийоми заправляння курки та  класифікацію субпродуктів.
3. Пригадайте технологію приготування.
4. Огляд на новітні технології.
5. Пройдіть квест кімнату
6. Перегляньте технологічні картки та зробіть перерахунок двох останніх  на 1 та 9 порцій (запишіт в зошит).
7. Перед початком роботи обов'язково прочитайте техніку безпеки та правила санітарії і гігієни.
8. Приготувати страву "Піджарка чумацька" та "Битки зпечінки".
9. Самостійно підібрати гарнір до страви згідно Збірника рецептур.
10. Після завершення роботи зробіть  фото (відправити в вайбер, інстаграм, фейсбук, телеграм, тік-ток або на електронну адресу dashatislenko22@gmail.com) та вирішіть проблемну ситуацію.
11. Виконайте тематичне оцінювання.
Бажаю успіхів під час виконання роботи!

Немає коментарів:

Дописати коментар