четвер, 23 квітня 2020 р.

Виробниче начання для групи К-26 23.04.2020р. (7)

Тема програми: Приготування страв з м'яса, сільськогосподарської птиці та субпродуктів.
Тема урока: Інструктаж з техніки безпеки. Приготування  запечених страв з м'яса та січеної маси.
1. Пригадайте попередньому тему уроку "Приготування тушкованих страв з м'яса" та вирішіть проблемну ситуацію.
2. Пригадайте з уроків теоретичного навчання загальні правила запікання м'яса  та напівфабрикати з січеного м'яса.
3. Перегляньте технологію приготування та відеоролик.
4. Огляд на новітні технології
5. Виконайте вправу.
6. Перегляньте технологічні картки та зробіть перерахунок двох карток (на вибір) на 13 порці (занотуйте в зошит). 
7. Перед початком роботи обов'язково прочитайте техніку безпеки та правила санітарії і гігієни.
8. Приготувати страву "М'ясо запечене по-домашньому" та "Рулет з яйцем".
9. Самостійно підібрати гарнір та соус до страви згідно Збірника рецептур.
10. Після виконання роботи зробити фото страви (відправити в вайбері, інстаграм, фейсбук, телеграм, тик-ток або на електронну адресу dashatislenko22@gmail.com) в зошит записати органоліптичний аналіз страви.
Бажаю успіхів під час виконання завдання!

Немає коментарів:

Дописати коментар