вівторок, 21 квітня 2020 р.

Виробниче навчання для групи К-26 21.04.2020р. (6)

Тема програми:Приготування страв з м'яса, сільськогосподарської птиці та субпродуктів. 
Тема урока: Інструктаж з безпеки праці. Приготування страв з тушкованого м'яса: великими, порційними та дрібними шматками.
1. На минулому уроці ми проходили тему "Приготування порційних та дрібношматкових страв з м'яса", давайте пригадаємо та дамо відповіді на питання.
2. Пригадайте з попередніх уроків  загальні правила тушкування м'яса та організацію цеху.
3. Прочитайте технологію приготування страв та перегляньте відеоролик.
4. Виконайте.вправу
5. Опрацюйте технологічні картки та зробіть перерахунок двох карток (на вибір) на 7 порцій (запишіть в зошити).
6. Корисні поради при приготуванні страв з тушкованого м'яса.
7. Перед початком роботи обов'язково прочитайте техніку безпеки та правила санітарії і гігієни.
8. Приготувати страву "Плов".
9. Самостійно підібрати посуд для подавання.
10. Після виконання роботи зробити фото страви (відправити в вайбер інстаграм, фейсбук, телеграм, тик-ток або на електронну адресу dashatislenko22@gmail.com), в зошит записати органоліптичний аналіз страви.
11. Запишіть в зошит 5 цікавих фактів про страву "Плов".
Бажаю успіхі та гарного настрою!)

Немає коментарів:

Дописати коментар