четвер, 16 квітня 2020 р.

Виробниче навчання для групи К-26 16.04.2020р. (5)

Тема програми: Приготування страв з м'яса, сільськогосподарської птиці та субпродуктів.
Тема уроку: Інструктаж з безпеки праці. Приготування порційних та дрібношматкових страв з м'яса.
1. На попередньому уроці ми вивчали тему "Приготування м'яса вареного та смаженого великими шматками", давайте згадаємо та дамо відповідь на питання.
2. Згадайте попередньо вивчений матеріал з обвалки туш великої рогатої та дрібної худоби.
3. Виконайте вправу.
4. Пригадайте технологію приготування порційних та дрібношматкових страв з м'яса.
5. Перегляньте технологічні картки та зробіть перерахунок двох карток (на вибір) на 9 порцій (запишіть в зошит).
6. Творче завдання: підготувати коротеньку доповідь (1-1,5 аркуші) до страви "Біфштекс", приклад 
7. Перед початком роботи обов'язково прочитайте техніку безпеки та правила санітарії і гігієни.
8. Приготувати ставу "Бефстроганов"
9. Самостійно підібрати гарнір до страви згідно Збірника рецептур.
10. Після завершення роботи зробити фото страви (відправити в вайбер, инстаграм, фейсбук, телеграм, тик-ток або на електронну адресу dashatislenko22@gmail.com), в зошиті записати органолептичну  характеристику страви.
11. Опрацюйте та записати в зошит проблемну ситуацію.
Бажаю успіхів під час виконання завдань!

Немає коментарів:

Дописати коментар