Тема програми: Приготування страв з м'яса, сільськогосподарської птиці та субпродуктів.
Тема урока: Інструктаж з охорони праці. Приготування м'яса вареного та смаженого великими шматками.
5. Приготувати страви "М'ясо відварне" та "М'ясо смажене великим шматком".
6. Самостійно підібрати соус та гарнір до страви згідно Збірника рецептур.
7. Після виконання роботи зробити фото страви (відправити в вайбері, инстаграм, фейсбук, телеграм, тик-ток або на електронну адресу dashatislenko22@gmail.com) в зошит перенести та заповнити порівняльну таблицю.
Бажаю наснаги при виконанні роботи!
Тема урока: Інструктаж з охорони праці. Приготування м'яса вареного та смаженого великими шматками.
1. Ми розпоченаємо нову тему програми "Приготування страв з м'яса, сільськогосподарської притці та субпродуктів ", давайте пригадаємо з першого курсу організацію гарячого цуху, туши тварин та їх кулінарне використання.
2. Перегляньте технологію приготування та відео ролик.
3. Прочитайте технологічні картки та зробіть перерахунок двох карток (на вибір) на 6 порцій (записати в зошит).
4. Перед початком роботи прочитайте охорону праці та правила санітарії і гігієни.5. Приготувати страви "М'ясо відварне" та "М'ясо смажене великим шматком".
6. Самостійно підібрати соус та гарнір до страви згідно Збірника рецептур.
7. Після виконання роботи зробити фото страви (відправити в вайбері, инстаграм, фейсбук, телеграм, тик-ток або на електронну адресу dashatislenko22@gmail.com) в зошит перенести та заповнити порівняльну таблицю.
Бажаю наснаги при виконанні роботи!
Немає коментарів:
Дописати коментар