четвер, 9 квітня 2020 р.

Виробниче навчання для групи К-26 09.04.2020р. (3)

Тема програми:Приготування страв з риби та морських продуктів. 
Тема урока: Приготування продуктів моря: креветки варені натуральні, креветка під сметанним соусом, кальмари у томатному або сметанному соусі, раки варені.
1. На попередньому уроці ми вивчали тему "Приготування запеченої риби" давайте  згадаємо та дамо відповідь на питання.
3. Новий матеріал:  технологія приготування.
4. Виконайте вправу.
5. Переглянути технологічні картки та зробити перерахунок двох карток (на вибір) на 4 порції записати в зошиті.
6. Перед початком роботи обов'язково прочитайте  охорону праці та правила санітарії і гігієни.
7. Приготувати   страву "Креветки запечені під сметанним соусом"
8.  Самостійно підібрати соус та гарнір до страв згідно Збірника рецептур.
9. Після виконання роботи зробити фото страви (відправити в вайбер, инстаграм, фейсбук, телеграм, тик-ток або на електронну адресу dashatislenko22@gmail.com) в зошит записати органолептичний аналіз страви.
10. Після завершення роботи виконайте тести з пройдених тем.
Бажаю успіхів під час виконання роботи, якщо є питання дзвоніть!

Немає коментарів:

Дописати коментар