Тема програми:Приготування страв з риби та морських продуктів.
Тема урока: Приготування продуктів моря: креветки варені натуральні, креветка під сметанним соусом, кальмари у томатному або сметанному соусі, раки варені.
1. На попередньому уроці ми вивчали тему "Приготування запеченої риби" давайте згадаємо та дамо відповідь на питання.
2. Пригадайте не рибні продуктами моря та їх кулінарне використання.
3. Новий матеріал: технологія приготування.
4. Виконайте вправу.
5. Переглянути технологічні картки та зробити перерахунок двох карток (на вибір) на 4 порції записати в зошиті.
6. Перед початком роботи обов'язково прочитайте охорону праці та правила санітарії і гігієни.
7. Приготувати страву "Креветки запечені під сметанним соусом"
8. Самостійно підібрати соус та гарнір до страв згідно Збірника рецептур.
9. Після виконання роботи зробити фото страви (відправити в вайбер, инстаграм, фейсбук, телеграм, тик-ток або на електронну адресу dashatislenko22@gmail.com) в зошит записати органолептичний аналіз страви.
10. Після завершення роботи виконайте тести з пройдених тем.
Бажаю успіхів під час виконання роботи, якщо є питання дзвоніть!
Немає коментарів:
Дописати коментар