вівторок, 7 квітня 2020 р.

Виробниче навчання для групи К-26 07.04.2020р. (2)

Тема програми: Приготування страв з риби та морських продуктів
Тема уроку: Інструктаж з безпеки праці. Приготування риби запеченої під майонезом, карасі запечені під сметанним соусом, риба по-росіїськи, риба під молочним соусом,
1.На попередньому уроці ми проходили тему "Приготування смаженої риби" давайте пригадаємо та заповнемо таблицю.
2. Пригадайте загальні правила запікання риби.
3.Новий матеріал : технологія приготування та відео ролик.
4. Виконайте вправу.
5.Ознайомтесь з технологічними картками страв, зробити перерахунок однієї картки (на вибір) на 3 порції (записати в зошит).
6.Перед початком роботи обов'язково прочитайте техніку безпеки та правила санітарії і гігієни.
7.Приготувати  страву "Карасі запечені під сметанним соусом".
8. Самостійно підібрати соус та гарнір до страви згідно Збірника рецептур.
9.Після виконня роботи зробити фото страви (відправити в вайбер, инстаграм, фейсбук, телеграм, тик-ток або на єлектронну адресу dashatislenko22@gmail.com ) в зошит записати органолептичну характеристику страви.
Бажаю успіхів у виконанні роботи!

Немає коментарів:

Дописати коментар