Тема програми: Приготування страв з риби та морських продуктів.
Тема уроку: Інструктаж з безпеки праці. Приготування риби смаженої у фритюрі, риби в тісті, риби фаршированої: у цілому вигляді, філе, порційними шматками.
Тема уроку: Інструктаж з безпеки праці. Приготування риби смаженої у фритюрі, риби в тісті, риби фаршированої: у цілому вигляді, філе, порційними шматками.
1.На попередньому уроці виробничого навчання ми проходили тему "Приготування припущеної риби". Давайте пригадаємо та відповімо на запитання з цієї теми.
2. Згадайте попередньо вивчений теоретичний матеріал з загальними правилами розробки риби.
3. Ознайомитись з новим матеріалом, а саме з технологією приготування страв та перегляньте відео ролик.
4.Зробіть перерахунок двох технологічних карток (на вибір) на 5 порцій (записати в зошит).
5.Перед початком роботи обов`язково прочитати охорону праці та правила санітарії і гігієни.
6. Приготувати «Короп фарширований гречаною кашею та грибами"
7. Самостійно підібрати соус та гарнір до страви згідно Збірника рецептур.
8. Після виконання роботи зробити фото страви (відправити в вайбер, инстаграм, фейсбук, телеграм, тик-ток або на електронну адресу dashatislenko22@gmail.com), в зошиті записати органолептичну характеристику страви.
Бажаю успіхів в виконанні роботи, якщо в процесі виникають питання дзвоніть!
Дуже змістовне завдання! Молодець
ВідповістиВидалити