Тема програми: Приготування солодких страв і напоїв
Тема уроку: Інструктаж з охорони праці. Відпуск натуральних плодів та ягід, приготування узварів і киселів, приготування желе.
1. Ми розпочинаємо нову тему програми "Приготування солодких страв і напоїв".
2. З уроків теоретичного навчання ми пам'ятаемо класифікацію киселів за густотою.
3. Пригадайте технологію приготування страв з натуральних плодів та ягід, компотів, киселів, желе.
4. Сторінка історії желе.
5. До кожної технологічної картки запишіть вимоги до якості страви.
6. Виконайте вправу.
7. Перед початком роботи обов'язково прочитайте охорону праці та правила санітарії і гігієни.
8. Приготуйте "Лимон з цукром", "Банан з вершками", "Компот з консервованих плодів", "Кисель молочний", "Желе багатошарове".
9. Під час виконання роботи зробіть поетапні фото приготування страв (відправте в вайбер, інстаграм, телеграм, фейсбук або на електронну адресу dashatislenko22@gmail.com).
10. Вирішіть проблемні ситуації.
Бажаю успіхів!
Тема уроку: Інструктаж з охорони праці. Відпуск натуральних плодів та ягід, приготування узварів і киселів, приготування желе.
1. Ми розпочинаємо нову тему програми "Приготування солодких страв і напоїв".
2. З уроків теоретичного навчання ми пам'ятаемо класифікацію киселів за густотою.
3. Пригадайте технологію приготування страв з натуральних плодів та ягід, компотів, киселів, желе.
4. Сторінка історії желе.
5. До кожної технологічної картки запишіть вимоги до якості страви.
6. Виконайте вправу.
7. Перед початком роботи обов'язково прочитайте охорону праці та правила санітарії і гігієни.
8. Приготуйте "Лимон з цукром", "Банан з вершками", "Компот з консервованих плодів", "Кисель молочний", "Желе багатошарове".
9. Під час виконання роботи зробіть поетапні фото приготування страв (відправте в вайбер, інстаграм, телеграм, фейсбук або на електронну адресу dashatislenko22@gmail.com).
10. Вирішіть проблемні ситуації.
Бажаю успіхів!
Немає коментарів:
Дописати коментар