субота, 9 травня 2020 р.

Виробниче навчання для групи К-26 12.05. 2020р. (14)

Тема програми: Приготування солодких страв і напоїв.
Тема уроку: Інструктах з техніки безпеки. Приготування яблок запечених, яблук смажених та пудингів, приготування гарячих напоїв.
1. На попередньому уроці ми вивчали тему "Відпуск натуральніх плодів та ягід, приготування компотів і кеселів, приготування желе" давайте пригадаємо і дамо відповіді на питання.
2. З уроків теоретичного навчання ми пам'ятаємо значення і класифікацію солодких страв.
3. Пригадайте технологію приготування гарячих солодких страв і гарячих напоїв.
4. Майже все про чай.
5. Кавовий етикет.
6. Виконайте вправу.
7. Технологічні картки знайдіть в Збірнику Рецептур.
8. Перед початком роботи обов'язково прочитайте техніку безпеки та правила санітарії і гігієни.
9. Приготуйте "Чай з лимоном","Кава заварна", "Яблука в тісті".
10. Під час роботи зробіть поетапні фото приготування страв та напоїв (відправте в вайбер, інстаграм, телеграм, фейсбук або на електронну адресу dashatislenko22@gmail.com) після завершення роботи запишіть органолептичний аналіз страв в зошит.
11. Технологічний диктант.
12. Вирішіть проблемні ситуації.
13. Пройдіть тематичне оцінювання.
Бажаю успіхів!

Немає коментарів:

Дописати коментар